Abone Ol
Bildir
40 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
G** S**
2 yıl önce

A size cup olanı tercih ettim. boyut seçimi için sitelerindeki testi yaparak öğrenebilirsiniz evliyim ve doğum yapmadım ama reglinizin yoğunluğuna göre mini olanida tercih edebilirsiniz ben 8 gün boyunca sadece 2. ve 3. gün yoğun oluyorum diğer günler için mini almayı düşünüyorum şuanda ancak yeni kullanmaya başladığım için bir kaç period deneme yapacağım :) ondan sonra alirim. regl süresinde kısalma olduğunu söyleyenler var nette okuduğum yorumlara göre ben o yüzden denemek çok istedim.kullanma kısmına gelince öncelikle uç kısmını SAKIN hemen kesmeyin bir kaç kez kullandıktan sonra karar verin ilk defa akşam kullandım sabah kalktığımda bulamayıp ufak bir panik yasadım ancak biraz ıkınınca sorun çözüldü kesinlikle buna dikkat edin yoksa cikaramazsiniz hanımlar benden demesi ilk defa kullanıyor olmama rağmen takmam kolay oldu belkide acemi şansı. malzeme sert olsada doğru takılınca hissetmiyorsunuz ben mışıl mışıl uyudum vallahi ve dedikleri gibi çıkan miktarı görünce dumur olacaksınız. o kötü koku yoktu ve bunun pedden olduğunu anlamak… ah geçen zamanima aciyorum kesinlikle kullanılması gereken bir ürün. bir şans verin. ve hemen olmasa bile bir kaç kullanımda alisacaginiza eminim.

A** G**
2 yıl önce

Hayatımda aldığım kararların açık ara en iyisi.

E** A**
2 yıl önce

Bu kadar kullanışlı olduğunu bilseydim daha önce alırdım

B** K**
2 yıl önce

kendime yaptığım en büyük iyilik

**** ****
2 yıl önce

Uzun araştırmalarım sonucu karar verip aldım sağlık çalışanı kuzenimin tavsiye etmeside güvenimi arttırdı vücudu ile barışık olan kişilerin keyifle kullanacağı hem ekolojik hem sağlıklı hem de iktisadlı bir ürün 🌿

**** ****
2 yıl önce

Bedeni A aldım çok iyi oldu, bundan sonra evdeyken başka bir şey kullanmayı düşünmüyorum süper rahatlık. Dışarıda kullanabilmek için biraz daha denemem gerekli:)

**** ****
3 yıl önce

gec keşfettim ama inanılmaz bir konfor.ilk 2 denememde sızdırdı,3.denememde 12 saat kaldı.bugun 2 günüm hiç sızdırmadı hiç hissetmedim.kendinize dokunabiliyorsanız yerleştirmesi kolay bence.pes etmemek lazım.cunku o rahatlık her şeye değer diye dusunuyorum

E** D**
2 yıl önce

yaklasik alti aydir kullaniyorum. 35 yılı boşa gecirmisim.hem cebime hem dogaya dost hemde rahatligi paha bicilemez. hala kullanmayan cok sey kaciriyo.

m** y**
2 yıl önce

Ben çok memnun kaldım . Çok kullanışlı.

**** ****
2 yıl önce

kullanımı çok rahat, çok temiz ve ekonomik… bütün kadınlara önerimdir…

m** e**
2 yıl önce

ürünü yorumlamak icin 3 ay bekledim, malzemesini biraz sert buldum ucundaki uzun kısmı beni rahatsız etti son cizgiye kadar kestim ama hala rahatsiz ediyor. ilk baslarda yerlestirmesi zor geliyor ama zamanla dogru pozisyonu ve dogru temasi bulunca kolaylasacak merak etmeyin. icinizde kalmadi mümkün degil elinizi sokmaya cekinmezseniz ne kadar ileri giderse gitsin cikarirsiniz sadece cikarirken biraz ikinmak lazım, ben ilk başta çömelerek takiyordum ama kulozette oturarak daha kolay takmaya başladım, ikinarak cikarip, taharet muslugunda yikiyorum ve tekrar takiyorum. tek sorunum malzemesinin sert olusu ve halka acik yerlerde hijyen sorunundan dolayi degistiremeyişim. ama 12 saat takili kaldigi da oldu asla dolup taşma yapmadi. ben tedbiren yogun günlerde gunluk ped ile takiyorum pedde bir miktar sizma goruyorim ama bu dogru takip takmadiginiza da bağlı, en guzel yanı geceleri 🤗 asla taşti mi bulaşti mi carsaf kan olacak mi derdiniz yok bir oraya bir buraya dönebilirsiniz özgürce, zirt pirt ped degistirme derdi yok ve asla koku yok.. 😊 bu sonuclar icin bile kullanmaya deger diye düşünüyorum. ben sezeryan doğum yapmis biriyim 2.bedeni aldım yani orta olan. tereddüt etmeyin basta zor ama alismak icin 3-4 ay gecmeli ve bence regl olmadan denemeyin. takip cikarmak icin oranin islak olmasi gerekiyor kullanmak icin regl olmayı deneyin. Bol şans 🥰

T** C**
2 yıl önce

Guzel bi urun ve kullanabilmeyi cok isterdim ama ben alisamadim. Sizdiriyor ve asla belirtildigi kadar uzun sureler kullanilmiyor. En azindan bi gunluk ped koymadan tek basina asla kullanamadim. (Sezaryen dogum yaptim ve A cup aldim)

A** K**
2 yıl önce

Herşeyi anlatmak istiyorum ama nerden başlayım bilemedim. Pişman oldum aldıgıma ilk gün kullanması zor geldi güvenemedim ama 249₺ verince biraz daha denemeliyim diye düşündüm. Sonuç gayet başarılı. Sızdırma falan yok ben iki dogum yaptım sezeryan o yuzden A tercih ettim. Hatta ilk gün bi küçügünü mü alsaydım dedim ama yine diyorum iyi ki A almışım. Tafsiye ederim. Artık tatile giderken adet geçijtirici ilaçlar kullanmayacagım kesin.

E** T**
3 yıl önce

Alın aldırın arkadaşlar. Ağrım olmasa özel günümde olduğumu bile unutuyorum o kadar rahat. Birkaç kullanım sonrası alışıyorsunuz kendinize bu iyiliği yapın.

**** ****
2 yıl önce

Keşke çok daha önceden tanışsaydım dediğim ilk 10’a giren ürünlerden oldu.

Başa dön tuşu