Aqua Di Polo Erkek Parfüm Edp Dolcedorme Extreme 1987

Aqua Di Polo Erkek Parfüm Edp Dolcedorme Extreme 1987, Dolcedorme Extreme korkusuz, hareketli, mücadeleci erkeklerin kokusu! Nane, lavanta ve bergamotla enerjik bir açılış yapan parfüm, orta notalarda sedir, geranium ve meşe yosunuyla meydan okuyucu tavrını ortaya kokuyor. Alt notalardaki misk, vanilya ve amber tehlikeli bir atlayış sonrası zemine kusursuz inişi temsil ediyor gibi.

Abone Ol
Bildir
24 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
F** S**
2 yıl önce

Harika bir Parfum. Ust duzey kalici ve cok dikkat cekici kokusu var. sise tasarimi guzel. Bir tane evde bir tane de ofise aldim turuyordum

A** E**
1 yıl önce

kampanyadan aldım, kampanya fiyatına göre güzel

E** A**
2 yıl önce

şahane o kadar güzel bir koku beklimyordum çok beğendim

**** ****
1 yıl önce

kokusu güzel.. şaşırtıcı kalıcılığı var..

**** ****
2 yıl önce

şişesi ve kokusuna bayıldılarrr hediye olarak alınırr 😍🤩🤩

N** S**
2 yıl önce

Aqua yine bir efsane parfüm yapmış. Eşime aldım kokuya hayran kaldı resmen . Şişesi ayrı kokusu ayrı muazzam alın aldırın 😎😎

**** ****
1 yıl önce

Ürünü kampanyadan iki tanesini 150₺ civarına aldım, kokusu ortalama sayılır, kalıcılık olarak iyi mi daha bilmiyorum ama ürün genel olarak iyi gibi.

B** A**
2 yıl önce

Kokusu tanıdık geldi bildiğim bir koku ama adını hatırlamıyorum, erkeksi hoş bi aroması var tavsiye ederim.

p** h**
1 yıl önce

parfüm mükemmel harika nefis dokunuşları var demek çok isterdim. bildiginizden şaşmayın daha iyi dedikleri sari renkli olan ve bu yeşil olan di poloyu aldım. parfum demeye bin şahit ister. ikisi birbirinden kalitesiz kalıcılık sıfır kolanya daha gibi koku ilk sikarken var sonra bitti, yorum onaylansin diye dört yıldız verdim.

U******* A*
2 yıl önce

kokusu çok güzel ama 3-4 saat kalıcılığı var maksimum, fiyatına göre normal sayılır

u**** e*
2 yıl önce

Ertesi gün teslim edilmesi,kokusu,şişesinin güzelliği,ee daha ne olsun dedirtiyor.Kardeşim için almıştım o kullansın bitince ben şişesini saklayayım😀

M** A**
2 yıl önce

Çok güzel kokuyor kesinlikle tavsiye ederim

N** U**
2 yıl önce

Harika bir parfüm. Bir fıs bile çok güçlü kokuyor ve saatlerce buram buram kokmaya devam ediyor. 1000 liralık parfümlere gerek yok artık.

T** K**
2 yıl önce

Ben mavi Olan hariç hepsini aldım hepsini de çok beyendim ama favorim Absolite olanı.. İkincisi kırmızı..bu ikisinden ikişer adet yedek yaptım. Üç numara bana göre siyah, dört numara yeşil.. Ama gerçekten bu fiyata bu parfümler efsane.Çok parfüm kullandım şu an 700 lira olan parfüm den dahi aldım. İnanın onlara bile kalıcılık olsun koku olsun on basar..benden tavsiye pişman olmazsınız.

O** a**
1 yıl önce

Koku gerçekten çok hoş,tavsiye ederim.

Başa dön tuşu