Eda Taşpınar Güneş Sonrası Serinletici Jel

Eda Taşpınar Güneş Sonrası Serinletici Jel, İçeriğindeki e-vitamini topçukları cilde temasında patlayarak elde ettiğiniz bronz cildinizde buz etkisi yaratarak nemlendirir. Serinlik verir. Güneş sonrası, temiz cilde uygulanır.

Abone Ol
Bildir
75 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
**** ****
1 yıl önce

Gercekden hic beklemedigim kadar guzel bir jel. Yaz tatilinde iyice yanmisdim ve bu jel cok cok yardim etdi bana. Bir sozle bayildim )))) Arkadasima da verdim yani boyut baya baya gidiyor, 1 ay falan kullandik daha yarisi kaldi

**** ****
3 yıl önce

ilk kez kullandım bugün ve beğendim

E** A**
2 yıl önce

İyi ki almışım. Çok güzel ferahlatıyor. Güneşe ilk çıktığım gün biraz fazla yanmıştım iki gün bunu kullandım. Anında etki ediyor güzel soğutup ferahlatıyor.

N** H** S**
3 yıl önce

Ürün çok iyi. Hemen güneş sonrası yani deniz ya da havuz kenarındayken kullanın. Akşam duş sonrası genel kremleme öncesi çok güzel bir serinlik ve nemlilik sağlıyor. Başarılı buldum.

a** a**
3 yıl önce

cilde tanecikleri iyi geliyor guzel bir ferahlik verip nemlendiriyor

**** ****
3 yıl önce

başarılı gerçekten çok memnunum tavsiye ederim

A**** B*
3 yıl önce

Beğenmedim. Vucütta yapış yapış his bırakıyor

H** A**
2 yıl önce

Tatilden yeni döndüğüm için ancak fırsat bulabildim yorumlamaya. kesinlikle hakkını veren müthiş bir ürün. Deniz sonrası duştan sonra mükemmel nemlendiriyor ve ışıl ışıl kadifemsi cilde sahip oluyorsunuz. denizde yine Eda Taşpınar yağlarını kullandım soyulup ıstakoz gibi yanmadan mükemmel bronzluk elde ettim. Üzerinede bu ürünle muazzam serinlik ve rahatlık elde ettim. teşekkür ederim.

**** ****
2 yıl önce

Kesinlikle sevmedim ,kokusu dokusu parasını asla hak etmiyor

C** E**
3 yıl önce

hızlıca elime ulasti zaten ürüne aşık oldum

M** D**
2 yıl önce

Alın aldırın ! mükemmel bişey yandıgın an sur 4-5 saat rahatlatıyor ayrıca yanmadan dolayı oluşan kaşıntılara da birebir alırken bu kadar işe yarayacağını hiç tahmin etmemiştim bundan sonra her yaz benimle olcak bir ürün

K**** b*
3 yıl önce

Çok güzel bir ürün kokosuna bayıldım

S** A**
3 yıl önce

Yani müthiş bit etkisi var diyemem güneşte sonra soguk buz uygulaması yapsan yine aynı bence

D** T**
1 yıl önce

Beyaz ve güneşe oldukça duyarlı bir cildim var. Güneş sonrası jel hem nemlendiriyor hem ferahlatıyor, yanma ve kaşıntının önüne geçiyor. Çok güzel bir ürün tatil için mutlaka alınmalı.

G** A**
1 yıl önce

İlk kez denedim kokusu dokusu muhteşem

Başa dön tuşu