İyi Uyku Karabuğday Kabuğu Ortopedik Yetişkin Yastığı

Himalaya cinsi karabuğday kabuğu uyku yastığınız, gerginlik, kas ağrısı, boyun tutulması, baş ağrısı ve stresle mücadelede en yakın dostunuz. Başınıza, boynunuza ve omurunuza tam olarak uyum gösterir. Çökme yapmaz.

Yastığımız ortopedik bir ürün olduğundan yapısı gereği serttir. Size çok sert gelirse, içerisindeki karabuğday kabuklarını size uygun oluncaya kadar azaltarak daha yumuşak bir kullanım sağlayabilirsiniz. Yastığın belli bir alışma süresi vardır. 10-15 gün içerisinde tam alışma sağlanır.

Gerçek karabuğday kabuğu yastık, sadece karabuğday kabukları kullanılarak doldurulur. İçerisinde karabuğdayın kendisi olmaz. Kabuklar özel olarak temizlenmiş ve ısıtılarak işlemden geçirilmiştir. Böylece uzun yıllar boyunca yastığınızı bozulmadan kullanabilirsiniz.

Özel çantasıyla size ulaştıracağımız karabuğday kabuğu yastığınız, uzun yıllardır tüm dünyada boyun, sırt, omuz ağrıları ve uykusuzluk problemleriiçin tercih ediliyor. Karabuğday kabuğu yastık, özel yapısı sayesinde boyun ve omuz yapınıza tam uyum gösterdiği için kronik boyun, omuz ve sırt ağrılarına karşı doğal bir çözüm sunar.

Uykuya daha çabuk dalmanıza yardımcı olur, daha iyi uyuduğunuz için sabahları daha zinde ve mutlu kalkarsınız. Karabuğday kabuğu, havanın yastık boyunca dolaşımını sağlar. Çabuk soğur. Yastık ağırlığı ortalama 2.2 kg’dır. Yastıklar hacme göre doldurulur. Ağırlıklar bir kılavuzdur ve mevsimsel mahsul koşullarına göre değişebilir.

Abone Ol
Bildir
23 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
S** N** S**
1 yıl önce

Bu yastık resmen mucize. Denemediğim şey kalmamıştı ama ensem terlediği için sürekli boynum tutuluyordu. Bu sabah öyle rahat uyandım ki emeği geçen herkesin eline sağlık çok teşekkürler

e*********
1 yıl önce

20 yıldır kullanırım. Bu marka çok başarılı. Kılıfı harika. Boy boy olması şahane.

S** s** C**
1 yıl önce

Boyun fıtığım var ve geceleri ensem terliyor ve sıklıkla tutuluyor bu yastığı numeruscuğumun storylerinde görerek aldım. yastık geleli ve kullanmaya başlayalı 2 gün oldu, ilk deneyimim şu oldu ki; terletmiyor. normalde diğer yastıklar terletiyor ve boynum daha çok tutuluyordu. en azından boynumu daha kötü yapmıyor. aşırı konforlu diyemicem, yumuşak bir yastıkta yatmak gibi değil ama başınızın şeklini alıyor. şimdilik ben de plasebo etkisine benzer bir etki oldu diyebilirim :)

s** a**
1 yıl önce

Eşimin boyun ağrıları nedeniyle almıştık, başlarda alışması zaman aldı ama artık seyahatlerde bile yanımızda görüyoruz

**** ****
2 yıl önce

acaba mı dedim, ama gayet iyi rahat uyku kalitesi sağlıyor

**** ****
2 yıl önce

Boyun agrilarina cok iyi geliyor cok memnun kaldım

N** C**
2 yıl önce

Ürüne çok beğendim. Çok kaliteli bir ürün hepinize tavsiye ediyorum.

**** ****
1 yıl önce

yastığı görünce mutlu oluyorum. sırt ağrısına iyi geliyor.

**** ****
1 yıl önce

eminim güzeldir, ama bende bi değişiklik yapmadı ne yazık ki

B** D**
2 yıl önce

Bu kadar yastık denedim ama hiç biri işe bu kadar yaramadı

**** ****
2 yıl önce

Eşim için aldık, çok memnun boyun ve sırt ağrıları kalmadı

k** n** g**
2 yıl önce

Çok tedirgin olarak aldım boyun fıtığı hastası olarak fakat Numerus tavsiyesi beni hiç yanıltmadı:) sabahları boyun ağrısı ile uyanıyordum yaklaşık iki aydır birkez olsun böyle birşey yaşamadım herkese tavsiye ederim pişman olmayacaksınız

**** ****
2 yıl önce

yastık çok enteresan bir yastık öncelikle onu söyleyeyim, normalde ben bu kalınlıkta bi yastıkta yatsam sabah ölürdüm heralde ağrıdan. ama buğdaydan dolayı kafanız içe gömülüyor. çok rahat uyuyor ve uyanıyorum. üstelik bende boyun fıtığı var ama yastığı aldıktan sonra ağrısız uyanmaya başladım. çuval gibi de gelmiyor arkadaşlar, firma bir seyahatte rahat taşınsın diye çanta yapmış, görsel olarak ekledim. birkaç gün sonraki seyahatimde yastığı nereye koysam diye düşünmeyeceğim böylelikle. çantasına koyup bagaja atacağım. kokusu yok yastığın. uyurken hışırtı da yok. diyorum ya enteresan, içinde buğday kabuğu varmış gibi bile hissetmiyorsunuz yatarken.

E** A*
3 yıl önce

Her sabah ciddi boyun ağrılarıyla uyanıyordum. Aldığımdan beri geçtiğini farkettim! Çok ilginç bir yastık savaş günlerinde çuvalla yatıyormuşsun hissiyatı 😂 Yatması aşırı rahat diyemem ama boynumu rahatlattığı ağrılarımı tutulmayı giderdiği kesin! İyi ki almışım!

N** A*
2 yıl önce

Kullanmadan yorum yapmak istemedim. Gayet başarılı olumlu sonuclar aldığım bir ürün. Agrısız uyanmak paha biçilemez

Başa dön tuşu