Natrol Cravex 90 Kapsül

Natrol Cravex 90 tablet 90 Kapsül

Servis Miktarı : 1 Kapsül Servis Sayısı : 90 % Günlük Değer* 60mcg 150% Krom (Pikolinat) 500,0mg ** Citrimax Garsinya Kamboçya Ekstraktı 300mg ** Hidroksisitrik Asit 150mg ** Yeşil Çay Ekstresi 38mg ** Polifenoller 30mg ** Kafein * Değerler 2000 kcal/gün üzerinden hesaplanmış olup, cinsiyete, yaşa ve fiziksel aktiviteye göre değişebilir.** Günlük değerler saptanamamıştır.

Natrol Cravex nedir?, Bileşiminde garcinia cambogia ekstraktı, yeşil çay ve krom pikolinat içeren bir gıda takviyesidir.

Garnicinia Cambogia Uzak Doğu’ da yüzyıllardır bilinen, hem baharat hem de çeşitli amaçlar için kullanılan bir bitkidir.

Bitkinin meyvelerinde Hydroxycitric Acid (HCA) adlı maddeyi içermektedir.

Uyarılar “Kafein içerir. Çocuklar veya hamile kadınlar için tavsiye edilmez.” (Günlük tüketim için önerilen porsiyonunda 90 mg kafein içermektedir.) Günlük ihtiyacınızı karşılamak için yemeklerden 30 dk önce günde 3 defa 1 kapsül kullanılır.

Abone Ol
Bildir
4 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
P** P**
1 yıl önce

Yeni başladım diyetisyen tavsiyesi ile bakalım

H** e**
2 yıl önce

etkisini gören varsa yorum yazabilirmi

o** o**
1 yıl önce

Yemekten 30 dk önce 2 tablet alıyorum ve 30 dk sonra yemek yiyemiyorum.. ciddi anlamda iştahımı kestiğimi söyleyebilirim..daha önce farklı markaların kromunu kullanmış biri olarak cravex den daha etkilisini görmedim diyebilirim 10/10 👌🏻

Gamze
Yanıtla  o** o**
1 yıl önce

Merhaba! Günde 4 adet kullanımda vücuda zarar verirmi normalde günde 3 defa kullanılır yazıyormu gerçekten faydasını gördünüzmü şimdiden teşekkür ederim

Başa dön tuşu