Nibulen Tırnak Cilası Seti nedir? Ne için kullanılır? Yan etkileri, Kullanıcı Yorumları

Nibulen Tırnak Cilası Seti antifungal bir ilaçtır. Mantar cilt ve tırnak enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır. Mantarların büyümesini durdurarak çalışır, böylece enfeksiyonu tedavi eder.

Nibulen Tırnak Cilası Seti sadece harici kullanım içindir. Doktorunuzun belirttiği dozda ve sürede kullanmalısınız. İhtiyacınız olan miktar ve ne kadar süre kullanacağınız, ne için tedavi edildiğinize bağlı olacaktır. İlacı ince bir tabaka halinde uygulamadan önce normalde etkilenen bölgeyi yıkamalı ve kurutmalısınız. Ağzınıza, gözlerinize ve burnunuza temas etmesinden kaçınmalısınız. Kazara temas etmesi durumunda bol su ile yıkayın. En fazla faydayı elde etmek için düzenli olarak kullanmaya devam edin.

En yaygın yan etkiler uygulama yerinde kaşıntı, yanma veya batma hissidir. Bunlar genellikle ciddi değildir ve genellikle zamanla kaybolur. Sizi rahatsız ederlerse veya geçmezlerse doktorunuza bildirin.


Nibulen Tırnak Cilası Seti Ne için kullanılır?

  • Mantar cilt enfeksiyonları
  • Mantar tırnak enfeksiyonları

Nibulen Tırnak Cilası Seti Faydaları

Mantar cilt enfeksiyonlarında

Nibulen Tırnak Cilası Seti, mantarların neden olduğu cilt enfeksiyonlarını tedavi etmek için kullanılır. Mantarların büyümesini öldürerek ve durdurarak çalışır. Bu, enfeksiyonun neden olduğu ağrı ve kaşıntı gibi çeşitli semptomların giderilmesini sağlar ve iyileşme sürecini hızlandırır. Belirtileriniz geçse bile reçete edildiği süre boyunca kullanmaya devam etmelisiniz. Bu, enfeksiyonun geri gelmesini önleyecektir. Bu ilacı reçete edildiği şekilde kullanmak cildinizle ilgili daha rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Mantar tırnak enfeksiyonlarında

Nibulen Tırnak Cilası Seti tırnak enfeksiyonlarına neden olan çok çeşitli mantarları öldürür. Uygulaması kolaydır ve çok az yan etkisi vardır. Bu ilacı kullanmak el veya ayak tırnaklarınızı sağlıklı bir duruma getirecektir ancak bu zaman alır çünkü sağlıklı tırnakların uzaması uzun zaman alır. Sağlıklı tırnaklar yeniden çıkana kadar kullanmaya devam etmelisiniz. Bu, enfeksiyonun geri dönmesini önleyecektir. Tedavi ettiğiniz tırnaklarda tırnak cilası kullanmayın.

Nibulen Tırnak Cilası Seti Yan Etkileri

Çoğu yan etki herhangi bir tıbbi müdahale gerektirmez ve vücudunuz ilaca uyum sağladıkça kaybolur. Eğer devam ederse veya endişeleniyorsanız doktorunuza danışınız.

Nibulen Tırnak Cilası Seti yaygın yan etkileri

  • Uygulama bölgesi reaksiyonları (yanma, tahriş, kaşıntı ve kızarıklık)

Nibulen Tırnak Cilası Seti Nasıl Kullanılır?

Bu ilaç sadece harici kullanım içindir. Doktorunuzun önerdiği dozda ve sürede kullanınız. Kullanmadan önce talimatlar için etiketi kontrol edin. Etkilenen bölgeyi temizleyin ve kurulayın ve kremi uygulayın. Etkilenen bölge elleriniz değilse, uyguladıktan sonra ellerinizi yıkayın.


Nibulen Tırnak Cilası Seti Ne işe Yarar?

Nibulen Tırnak Cilası Seti antifungal bir ilaçtır. Mantar hücrelerindeki protein üretimini durdurarak hücre bölünme sürecini bozar. Bu şekilde mantarların daha fazla büyümesini önler ve cilt ve tırnak enfeksiyonlarınızın tedavisine yardımcı olur.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Nibulen Tırnak Cilası Seti etkili midir?

Nibulen Tırnak Cilası Seti doktorunuzun önerdiği doz ve sürede kullanıldığında etkilidir. Durumunuzda iyileşme görseniz bile kullanmayı bırakmayın. Nibulen Tırnak Cilası Seti kullanmayı çok erken bırakırsanız, semptomlar geri dönebilir veya kötüleşebilir.

Nibulen Tırnak Cilası Seti nasıl kullanılır?

Nibulen Tırnak Cilası Seti’i kullanmadan önce etkilenen bölgeyi temizleyin ve kurulayın. Cilde nazikçe ve iyice masaj yaparak yedirin. İlacın gözünüze veya ağzınıza kaçmamasına dikkat edin. Nibulen Tırnak Cilası Seti yanlışlıkla gözünüze kaçarsa, bol su ile yıkayın ve gözleriniz tahriş olursa doktorunuzu arayın.

Nibulen Tırnak Cilası Seti kullanırken ne gibi önlemler almam gerekir?

Nibulen Tırnak Cilası Seti’i gözlerinize veya ağzınıza almamaya dikkat edin. Eğer gözünüze kaçarsa, hemen bol su ile yıkayın ve doktorunuza başvurun. Nibulen Tırnak Cilası Seti’e veya içeriğindeki maddelerden herhangi birine alerjiniz varsa kullanmamalısınız. İlk kez kullanırken herhangi bir alerjik reaksiyon fark ederseniz doktorunuza söyleyiniz. Diğer ilaçlarla herhangi bir alerjik reaksiyonu önlemek için düzenli olarak herhangi bir ilaç kullanıyorsanız doktorunuzu bilgilendirin. Nibulen Tırnak Cilası Seti ile tedavi edilen bölgeyi bir bandaj ile kapatmayınız, çünkü bu ilacın emilimini ve yan etkilerini artırabilir. Belirtilerinizi daha hızlı gidermek için önerilenden daha fazlasını kullanmayınız. Tavsiye edilenden daha fazla kullanmak sadece yan etkileri artıracaktır. Gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza bildiriniz. Hamile ve emziren anneler Nibulen Tırnak Cilası Seti’i sadece doktor tarafından reçete edildiği takdirde kullanmalıdır.

Nibulen Tırnak Cilası Seti’i kullanmayı unutursam ne yapmalıyım?

Nibulen Tırnak Cilası Seti’i kullanmayı unutursanız endişelenmeyin ve hatırladığınız anda Nibulen Tırnak Cilası Seti’i kullanmaya devam edin. Ancak emin değilseniz ve başka şüpheleriniz varsa lütfen doktorunuza danışın.

Nibulen Tırnak Cilası Seti bir steroid midir?

Hayır, Nibulen Tırnak Cilası Seti bir steroid değildir. Enfeksiyona neden olan çok çeşitli mantarları öldürmek için kullanılan bir ilaçtır. Deri ve tırnaklardaki mantar enfeksiyonlarını tedavi etmek için etkilenen deri veya tırnak üzerine uygulanır.

Nibulen Tırnak Cilası Setii vücudun diğer bölgelerine de uygulayabilir miyiz?

Hayır, bu ilaç gözler, ağız boşluğu veya vajina içi gibi vücudun diğer bölgelerinde kullanılmamalıdır. Kullanımı sadece tırnaklar ve deri ile sınırlandırılmalıdır. İlacı kullanmadan önce daima doktorunuza danışın ve talimatları dikkatle izleyin.

Nibulen Tırnak Cilası Seti herhangi bir lokal reaksiyona veya kızarıklığa neden olabilir mi?

Evet, Nibulen Tırnak Cilası Seti kullanımı alerjik reaksiyonlara neden olabilir, ancak bu olasılık bilinmemektedir. Bu tür alerjik reaksiyonlar çok yaygın değildir ve sadece duyarlı veya hassas bireylerde görülmesi muhtemeldir. Bu tür reaksiyonlar yaşarsanız derhal doktorunuza başvurun.

Abone Ol
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Başa dön tuşu