Amway Nutriway Bilberry With Lutein

Her yaşta normal görme yetisine sahip gözler için, yaban mersini, lutein ve A Vitamininin özel bir kombinasyonunu içeren NUTRIWAY™ Bilberry with Lutein. Yaban mersini ve kadife çiçeğinden elde edilen Lutein bitkiselleri sürdürülebilir NutriCertTM sertifikalı çiftliklerinde yetiştirilmektedir. Nutriway tohumdan tablete kadarki sürecin bütününü kontrol etmekte olup, bu yaklaşım 80 yılı aşkın bir süredir Nutriway’in felsefesi haline gelmiştir. Size Faydası Nedir Gözleriniz dünyaya açılan pencerenizdir. Sizin için önemli olan her şeyi gördüğünüzden emin olunuz. Ana bileşenlerden biri olan A Vitamini, normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur.

NUTRIWAY Bilberry with Lutein ürününün içeriğindeki yaban mersini ve kadife çiçeğinden elde edilen lutein gibi bitkisel özler sürdürülebilir NutriCert™ çiftliklerinde yetiştirilmektedir.Sürdürülebilir tarımla daha yüksek besin değerlerine sahip daha güçlü ve daha etkili bitkiler üretilmektedir.

Nutriway, ürünlerine sadece en kaliteli bileşenlerin kullanılmasını sağlayarak, tohumdan tablete kadarki sürecin bütününü kontrol eder.

Abone Ol
Bildir
3 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
P** A**
1 yıl önce

Eşim için almıştım bir aydır kullanıyor memnun kaldık zaten amway ürünleri çok başarılı

F** K**
2 yıl önce

Bu ürünü daha önce de kullandım,memnunum.

M** G**
2 yıl önce

Sarı nokta hastası olan babam için aldım. Plasebo etkisi değilse eğer babam memnun kaldığını söyledi.

Başa dön tuşu