Sinoz Arındırıcı Kil Maskesi

Sinoz Arındırıcı Kil Maskesi, içeriğindeki aktif kil özleri ile cilde müdahale eder ve sebum dengesini kontrol altına almaya yardımcı olur. Sinoz Yüz Bakım Maskesi içeriğindeki papatya, salatalık özleriyle cilt çeperini ve nem dengesini koruma altında tutar. Ciltte oluşabilecek yağlanma oranı en aza inerken, siyah noktasız ve pürüzsüz bir cilt görünümü için geri sayım başlar. Ayrıca çevresel faktörler ve makyaj kalıntıları sebebiyle tıkanan gözenekler üzerinde arındırıcı etki sağlayan Sinoz Arındırıcı Kil Maskesi cilt dokusunda kötü görünümü tetikleyecek hiçbir faktöre meydan bırakmaz.

Hayal ettiğiniz bir cilt için Sinoz Arındırıcı Kil Maskesini haftada iki defa kullanmanız yeterlidir! Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Nasıl Kullanılır?

Tüm yüze uyguladıktan sonra kuruyana kadar 15-20 dakika bekleyiniz. Ilık su ile durulayınız. Sinoz Arındırıcı Kil Maskesini haftada bir veya iki defa kullanmanız tavsiye edilir.

Abone Ol
Bildir
126 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
A** T**
1 yıl önce

kadir ezildi tavsiyesi üzerine aldım hemen kullandım gerçekten ilk kullanımda bile etkisini gösterdi

K** C**
1 yıl önce

Çok iyi bir maske düzenli kullanımda işe yarıyor

**** ****
1 yıl önce

yuzume haftada 2 kez 1 gun arayla sabah kalktigimda surdum. oncesinde yuz yikama jeliyle temizledim tabi. iki buyuk yeni çıkmış sivilcem vardi onlari söndürdü bile. cidden iyi bir urun

**** ****
1 yıl önce

Ben çok beğendim, arada sırada güneş kreminden olduğunu tahmin ettiğim biraz kistik sivilcelerim oluyordu, onlara çok iyi geldi ve hızla kurutmama yardımcı oldu. Kokusu da çiçeksi ama rahatsız edici değil. Tavsiye ederiiim.

s** E**
1 yıl önce

Ürün gayet iyi cildi çok güzel temizliyor

**** ****
1 yıl önce

Cildi çok güzel yapıyor beğendim.

G** A**
1 yıl önce

sinozun birçok ürününu kullanıyorum bu maske de çok başarılı cildim parlıyor maske sonrası beğendim

S** K**
1 yıl önce

Yeni kullanıyorum tazelk veriyor yavaş yavaş cilt arınıyor.

Y** E**
1 yıl önce

İlk başta biraz sivilce yaptı ama 2 haftadır kullanıyorum iyi sonuç veriyor

N** T**
1 yıl önce

ilk olarak yüze verdigi feraklık ve ipeksi dokunuşu harika düzenli kullabımda siyah nokta görünümü azalıyot tavsiye ederim

C** K**
1 yıl önce

Güzel bir ürün ilk kullanımda bile etkisi belli oluyor cildi rahatlatıyor

H** D**
1 yıl önce

Kullandıktan sonra yüze ferahlık veriyor. Ben sevdim.

S** A**
1 yıl önce

Güzel cildi kurutmuyo yumusacık yapıyo düzenli kullanımda faydasını görecegime inanıyorum

**** ****
1 yıl önce

Sinozun baska ürününü almıştım. Yanında bu ürünün testerı geldi. cok beğendim. ürünü aldım. Ama tester kadar etkili degil tester daha etkiliydi. Ama ürün güzel günlük için idare eder.

S** D**
1 yıl önce

1 Aydan fazladır haftada 3 gün duştan sonra kullanıyorum. Çok memnunum ürün gerçekten aydınlık ve temizlik sağlıyor yüzde. Hatta kullandıktan sonra belli bir süre burun üstündeki siyah noktalar da kayboluyor. Tekrar alacağım.

Başa dön tuşu