Skinfood Egg White Perfect Pore Temizleme Köpüğü

Skinfood Egg White Perfect Pore Temizleme Köpüğü, İçeriğinde bulunan albumin etken maddesi ile düzenli kullanımda gözeneklerde biriken toz, kir, siyah nokta ve ölü cilt hücrelerini derinlemesine temizlemeye ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olan yüz yıkama köpüğüdür. Yaygın olarak yumurta beyazı olarak bilinen albumin doğanın en kaliteli protein kaynaklarından biridir. Ayrıca niasin (Vitamin B3), riboflavin ( Vitamin B2), selenyum,magnezyum,kalsiyum,fosfor ve potasyum açısından çok zengindir. Cildin elsatikiyetini ve direncini geliştirmeye yardımcı olur. 

Abone Ol
Bildir
63 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
**** ****
4 yıl önce

Çok beğendim cildim yumuşacık oldu aynı zamanda çok güzel temizliyor

**** ****
3 yıl önce

çok memnunum gözeneklerimin küçüldüğünü fark ettim cildimi yumuşacık yapıyor

**** ****
2 yıl önce

6 aydır düzenli kullanıyorum, hâlâ %30’u duruyor, çok bereketli bir ürün. Üründrn çok memnunum fakat kuru cilt tipi sevmeyebilir, karma cilti biri olarak kışın kullanamayacağımı düşünüyorum. Nispeten kurutuyor çünkü. Yaz için ideal

B** N** B**
3 yıl önce

Cildi hem temizleyip hem onarıyor çok güzel.

N** C**
3 yıl önce

Cooook severek kullanıyorum cilt rengini dengeliyor

E*** F*
3 yıl önce

Gerçekten çok güzle tavsiye ederim arındırıyor cildinizi çok beğendim

B** B**
2 yıl önce

Çok güzel temizliyor küçücük leblebi kadar sıkmak tüm yüzü temizlemeye yetiyor. Gerçekten temizlendiğinizi hissediyorsunuz ancak biraz kurutuyor kuru ciltlilerin sonrasında mutlaka nemlendirici sürmesi gerekir

N** G**
2 yıl önce

Aylar önce almıştım yeni kullanmaya başladım.Sabun icerikli olduğu icin göz yakiyor ve biraz da cildi geriyor. Maskesi gibi başarılı bulmadım.

B****** A*
3 yıl önce

Ürünü kullanmaya devam ediyorum ancak çok büyük bir etki görmedim gözenek konusunda. Sadece güzel bir temizleyici

r** e**
3 yıl önce

Kuru ciltler almasın bence çok kurutuyor.Yüzümü yıkadıktan sonra koşa koşa krem sürüyorum. Makyajı 2 kere yıkadıktan sonra çıkartıyor.Kokusu güzel sadece 👎

S***** T*
3 yıl önce

Daha önce maskesini almış ve çok memnun kalmıştım. Temizleme köpüğü de gayet güzel. Yağlı cildim olduğu için temizlemesinden memnunum, uzun vadede gün içerisinde oluşan yağlanma problemine de faydası olursa sürekli kullanacağım ürün olur.

**** ****
1 yıl önce

kesinlikle cildi çok güzel temizliyor

m** m**
3 yıl önce

Kesinlikle çok beğendim ve tahminimden büyük geldi. Umarım uzun süreli kullanımda etki görürüm. Ama ilk kullanım sonrası bile temiz, gergin ve daha beyaz bir cilt görünümü elde edebiliyorsunuz.

**** ****
3 yıl önce

ürünün maskesi çok pahallı olduğu için bunu tercih ettim. bence. işe yarayacak

m** t**
3 yıl önce

Harika, çok beğendim. Çabuk durulanıyor. Karma bir cilt yapım var, kurutmadı, germedi. Alerjim olduğu için rahatsız etmeyen hafif güzel kokusu da hoşuma gitti.

Başa dön tuşu