Abone Ol
Bildir
9 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Z** K**
2 yıl önce

Şampuanı 1 ay önce aldım. Duşta, uykuda, yürürken, otururken avuç avuç dökülen saçlarım 2 haftalık kullanımda %80 azaldı ve şu an 1 ay oldu tamamen durdu. (Olması gerektiği gibi 3-5 tel falan dökülüyor maksimum. ) Tek eski yanı şampuanın boyutu küçük ve biraz pahalı. Eşimle birlikte kullanıyoruz onun da saç dökülmesi durdu. 2 kişinin düzenli kullanımı 1-1,5 ay falan götürüyor. Yeni bir kutu şampuanla birlikte tableti de sipariş verdik saç oluşumuna destek olacak mı onu denemek için. Fakat saç dökülmesi şikayetiniz varsa %100 tavsiye ediyorum hiç beklemeyin !

**** ****
2 yıl önce

Ben beğenmedim saçma kepek yaptı

M**** G*****
2 yıl önce

Saç dökülmemin sebebi yaş, beslenme ya da stress falan zannediyordum şampuanmış! Saçını duşta tarayan biri olduğum için yarattığı farkı gözümle gördüm. Sadece yoğunluğu değil, saçın dalgası ve ışıltısı da geri geldi. Her marka ürünün arkasında ArGe olduğunu yazar ama bilimsel bir yaklaşımları olduğu kesin, çünkü vitamin de tırnaklarımda yine görünür bir fark yarattı. Lütfen cilt için de ürün geliştirin!

E** N** A**
2 yıl önce

1 haftadır kullanıyorum saç dökülmelerimi azalttı ama tüm vücudum sivilce oldu bu yüzden pek tavsiye etmiyorum tabiki kişiden kişiye değişir ama ben sivilcedense saçlarımın dökülmesini tercih ederim

S** K**
2 yıl önce

Doktorunun önerisi üzerine yoğun saç dökülmesi yaşayan annem için aldım. Bir süredir kullanıyor, ürünün etkili olduğunu ve dökülmeyi azalttığını söyledi, çevresindeki herkese tavsiye ediyor bu şampuanı.

F** D**
2 yıl önce

İkinci alışım saç dökülmem baya azaldı 👍

E** A**
3 yıl önce

Sac dokulmesi sorunu nedeniyle dermatologumun tavsiye ettigi muadil bir urun kullaniyordum. Bu urunun de iceriginin benzer oldugunu gorunce denemeye karar verdim. 3 haftadir kullaniyorum, gayet memnunum.. Kremli bir sampuan olmadigi halde kremli gibi sacin kolay taranmasini da sagliyor.

S** C**
2 yıl önce

başımda yaşadığım kaşıntı, saçların incelmesini durdurdu. Kokusu da hoş..

S*** G****
3 yıl önce

güzel beğendim faydasını gördüm

Başa dön tuşu