Abone Ol
Bildir
13 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
**** ****
4 yıl önce

Harika bir ürün gerçekten çok kullanışlı

**** ****
4 yıl önce

Zaten marka muhteşem ürün çok güzel hijyen severlere

R****** N*****
3 yıl önce

Çok güzel bir ürün çok hoş detaylar da barındırıyor.

M** E**
3 yıl önce

Kullanışlı ve buharı güçlü her yerde kullanıyorum,ama temizlik bsşlık ve bezlerini ek olarak alınız.

**** ****
4 yıl önce

Her yerde kullanabilirsiniz süper dezenfekte ediyor mutfak dolapları parlıyor. Arabanın Koltukları içi tertemiz oldu

**** ****
4 yıl önce

Ürün gayet başarılı, yerlerde ıslaklık, iz vs bırakmıyor. Petek, kapı, derz araları için büyük kolaylık sağlıyor. Fazla efor sarfetmeden mükemmel temizlik imkanı sağlıyor.

**** ****
2 yıl önce

Ürünü alalı 1 ay oldu. Kullandım. Erinmeden yorum yazacagım dedim. Ben bir iç mimarım kılı kırk yararım, onu da eklemis olayım.😊 Birincisi yerleri silmede çok basarıli.Zemin highgloss parke veya seramik degilse pesinden basit bir kuru paspas yapmaya gerek yok. Yerleri pesinden kuru paspasla soyle alacak olsam bile yine de bu urunle oldugu gibi temizlememe imkan yok. 2. si camlar icin cok rahat ettim,harika.Cek cek urununu de yaninda siparis ettim, cok iyi yapmisim. Camlari silerken cebinize de bir tane mikrofiber bez aliyorsunuz, kalan damlalari hafifce aliyorsunuz is bitiyor. Biraz elini alistirdiktan sonra hizlaniyorsunuz. Benim balkonumda kizartma yapabilmem icin kullandigim firinim 7 senedir boyle temixlik gormemistir. çok sıcak suyla ve firça basligiyla cok guzel is cikariyor. Deterjan kullandim mi bu kısimda, evet kullandım. Valla oyle daha da kolaylasti işim. 3. Evde ne kadar radyator varsa altina eski bir piknik ortumu koydum ve su fiskirtan ayariyla piril piril temizledim, mis gibi oluyor.4. su derz aralarini felan hoplatip temizletmesi hikaye. Birde reklam videolarinda oyle bir gosteriyorlar ki, puskuttugu buhari, araba yikamadaki gibi zannediyorsun ama alakasi yok. Olay sıcak su ve biraz basincli olmasinda. Bu urunu alirken kesinlikle bar gucu göz önunde bulundurulmali. Ben birde acaba vakumlu olanini mi alsam acaba diye kararsız kalmistim ama sonra dedimki bu ocagin yagini pisligini cektigi haznenin, borunun temizligi nasil olur ya, deyip vaxgecmistim. Simdi ürunu alacaklara tavsiyem bezlerden 1er set daha alin, banyo ve mutfak icin ayri kullanin. Ben evdeki bezlerde uydururum diyorsaniz ondan vazgecin. Temizliginiz uzar, ıslak bezlerle ugrasir durursunuz. Benim artık temizlige gelen yardimcilardan yandigi icin butun servetimi bu makinalara yatirmaya basladim. Evi sildirip supurtmek icin de roborock s5 tavsiye ederim. pesinden de ara ara buharla temizlik yaptim mi her yer mis gibi oluyor. Milletin nazini, kaprisini de sirtinizdan atmis oluyorsunuz.

**** ****
2 yıl önce

Özellikle dolap temizliğinde çok iyi yerde ve halılarda da ürün iyi ve içiniz rahat ediyor gerçekten hijyen açısından

H** L**
3 yıl önce

Ürün düşündüğüm kadar başarılı değil. Çok da yüksek fiyatlı. Ama yerleri silmek yerine süpürdükten sonra silmesi başarılı. Asıl banyo ve tuvalet için almıştım. Maalesef o kadar başarılı değil. Gene Kimyasal ürün kullanmak zorunda kaldım. Genel hijyen için güzel.

U*** E****
3 yıl önce

Güzelmiş. Ufak,hafif bir cihaz. Pratik.

S** Y**
3 yıl önce

Duvar, mutfak dolapları ve koltuk temizliğinde kullandım. Gayet memnunuz. Koltukları temizlerken yıkama aleti gibi düsünmeyin aynı performans değil ancak hijyen için yeterli.. Mutfak dolaylarındaki yağları buhar ile hızlıca ve zahmetsizce temizleyebiliyorsunuz..

E** C**
2 yıl önce

gerçekten çok iyi tavsiye ederim her yerde temizlik için bnce en iyisi buharlı temizleyici için

**** ****
2 yıl önce

çok kullanışlı içinize sinen bir temizlik oluyor evinizde,ama mutlaka yedek bezlerini alın çünkü buhardan dolayı çok ıslanınca sulu kalıyor ama çok ıslandığında değiştirerek temizliğe devam .

Başa dön tuşu