Collagen Forte Jel Kullananlar Yorumları

Yeni collagen forte yüz ve vücut jeli 250 ml ile içeriğindeki kolajen formülü ile ölü deriyi yok eder. Akne ve sivilce izlerinin silinmesinde etkin rol oynar. Cildi onarır.

Collagen forte hydrolyzed collagen jel 4 ila 8 kat daha fazla kolajen içeren formülüyle cilt ışığını maksimuma çıkarır. Vücutta oluşan selülit ve çatlakların düzelmesinde rol oynar.

Collagen forte hydrolyzed jel cildinizin ihtiyacı olan kollajen emilimini sağlar. Collagen forte ile ölü deri cildinizden ve vücudunuzdan atılırken, orta ve alt deri tabakasına maksimum kolajen sağlanır.

Collagen forte hydrolyzed jel 250 ml’lik büyük şişesinde hem yüzünüz hem de vücudunuz için benzersiz bir kullanım sağlıyor. Collagen forte hydrolyzed jel , kusursuz ve daha genç bir deri görünümü için özel olarak test edilmiş patentli asidik kombinasyonu ile beraber yüksek miktarda tip 1 ve tip 3 kolajen içerir. Bununla beraber vitamin ve mineral bombası da ciltte şok etkisi yaratarak çok kısa bir sürede cildin hem alt hem de üst derisinin yenilenmesini sağlar.

Abone Ol
Bildir
675 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
H** A**
1 yıl önce

ben duşta losyon gibi kullanıyorum bence nemlendirmesi yetersiz bir daha almam

**** ****
1 yıl önce

Yüz temizleme ve bakım için kullanıyorum güzel bir ürün

E** T**
3 yıl önce

Bence başarılı bi ürün hemen denedim minik minik deriler çıktı sonrada yumuşacık oldu ilk kullanımda bile muhteşem kesinlikle devam edicem ayrıca parlakta oldu cildim 🌸

M** G*
2 yıl önce

Anneme aldım.Çokbeğendi.Krem sandık ama yüz yıkama jeliymiş. Yine de çok memnun ama kuru cilde sürüyor, soyuluyor böyle pütürcüklerle kiri topluyor.Sonra yıkıyosun.Elllerinde ve yüzünde 2-3 günde aşırı yumuşama oldu.Tekrar alıcam diyo

D** T**
2 yıl önce

Ürün çok iyi cildi yeniliyor sürüp biraz elinizle yüzünüze gezdirdiğinizde ölü deriler dökülmeye başlıyor harika bir ürün

a** P**
2 yıl önce

beğendim.cildi beyazlatip güzel temizliyor

n** b**
2 yıl önce

Ben cok beğendim cilt tonumu açtı harika

**** ****
2 yıl önce

Cildime çok iyi geldi pürüzsüz yapıyor

s** d**
2 yıl önce

Jel olarak kullandığım ve yüzüm için en sevdiğim ürünlerden birisidir kendisi. Bir tüp bitirdim ve bebeksi bir yumuşaklık bırakıyor ciltte.

**** ****
2 yıl önce

Kuru ciltler için uygun değil bence cildi geriyor.Ben cildimi hem temizleyip hem yumuşatacağını düşünmüştüm ama öyle deyilmiş,kurutuyor.

l** k**
2 yıl önce

düzenli kullanıyorum cildim parlak tırnaklarım hızlı uzuyor ve kırılmiyor saçım eskisi kadar dökülmüyor jelinide aldım yüzümde kullanıyorum yumuşacık ipek gibi yapıyor renk tonunu eşitliyor memnun kaldım

B** P**
2 yıl önce

Daha önceden de kullandığım bir ürün gercekten cildime cok iyi geldiği için tekrar sipariş verdim.Tesekkurler…

D** K**
2 yıl önce

tavsiye üzerine almıştım güzel bi ürün cildinizi güzel nemlendiriyor

**** ****
2 yıl önce

lanet bı ürün yüzümü mahvetti cilt bariyerini onarilmasi zor zarar veriyo kesinlikle tavsiye etmiyorum

**** ****
3 yıl önce

çok memnunum ciltteki ölü deriyi atıyor cildim yumuşadı

Başa dön tuşu