Kerastase Specifique Bain Prevention Dökülme Karşıtı Şampuan

Kerastase Specifique Bain Prevention Dökülme Karşıtı Şampuan, saç tellerinin üretimini desteklemek, saç tellerini kalınlaştırmak ve anında hacim kazandırmak için uyarıcı özelliklere sahip saç dökülmesini önleyici bir şampuandır. Ana İçerikler Pro-aktif Sistem: Üç aktif maddenin birleşimi 1. . Saç derisini rahatlatan, yatıştıran ve canlılık kazandıran yatıştırıcı bir madde 3. Mikro dolaşımı harekete geçiren düzenleyici bir madde. Saçta daha doğal bir his bırakması için silikonsuz formül Kullanım Önerisi: Islak saça uygulayın, mikro dolaşımı harekete geçirmek için parmak uçlarıyla masaj yapın.

Abone Ol
Bildir
1.1K Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
**** ****
1 yıl önce

Esimin dokulen saclarina canlilik verdi uzun kullanimda

b** k**
1 yıl önce

Saç dökülmesini bir anda azaltmıyor ama her kullanımda saç dökülmemi kademeli olarak azalttı. Birinci kutu şampuanım bitmek üzere ancak henüz dökülme problemim tamamen çözülmedi. Saçı yumuşacık yapıyor. Normal şampuanıma göre biraz daha yağlandırıyor.

**** ****
1 yıl önce

Uzun saçlarım için kullanıyorum. İlk başta dökülmeler aynı şekilde devam ediyordu kullanımın sonlarına doğru biraz etkisini gösterdi. Üründen çok fazla beklentiniz olmasın. Kaliteli bir şampuan olarak kullanabilirsiniz. Saçlarımı 2 günde 1 yıkamaktayım, bir aylık kullanım için yeterli oluyor.

M** G**
1 yıl önce

Sipariş ettiğim ürün dökülme karşıtı beyaz renk şampuan sizin yolladığınız yoğunlaştırıcı kutusu farklı renk bi şampuan neden başka şampuan yolluyorsunuz elinizdr kalmafı diye mi burdan alışveriş yapmanızı tavsiye etmem

N** S**
1 yıl önce

1 yıldır kullanıyorum eşimde kepek problemi tamamen bitti bende de dökülme azaldı küçük boyutu ama baya uzun süre gidiyor

G** Y**
1 yıl önce

Mükemmel bir ürün arkadaşım 3 aydır kullanıyor onun tavsiyesi üzerine aldım 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

E** E**
1 yıl önce

Saçı yumuşak yapıyor umarım dökülmesi de azalır

**** ****
1 yıl önce

duşta çok fazla sac döktüğü için gün içinde dökülecek olan saclarida duşta dokuyo bu yüzden dokulmeyi azaltıyor sanılıyor aksine daha çok saç döküyor.

**** ****
1 yıl önce

Saçlarımı hem hacimli hem parlak gösteriyor bi kaç yıkamadan sonra tarakta belli oluyor azalma

M****** A*
1 yıl önce

Para tuzağı arkadaşlar saç dökülmesine yaramıyor

**** ****
1 yıl önce

Saçı ile ilgili dökülme problemi yaşatan herkese tavsiye edebilirim.

H** K** G**
1 yıl önce

Her zaman kullanmadığım bir ürün tavsiye ederim

S** D**
1 yıl önce

düzenli olarak kullanıyorum bu 4.ayım eğer bütçeniz varsa bu şampuanı öneririm saç çıkartmıyor bi kere o hikayeyi unutun ama dökülmesini durduruyor yüksek oranda azaltıyor. benim yastığım çok fazla saç olurdu kalktığım da şimdi %50 fark etti diyebilirim ayrıca kokusu da çok güzel saça güzel bi yoğunluk veriyor. sadece maliyetli dediğim gibi . 1 şişesi 1 ay rahat gidiyor bu arada 2 ay bile kullanabilirsiniz ki ben sık sık duş alan birisi olarak söylüyorum bunu.

R** B**
1 yıl önce

Saçlarım duştan sonra ciddi derece de dökülüyordu. Bu sampuandan sonra bir iki tel geliyor sadece. Saç dökülmesi yaşayanlar mutlaka kullanmalı

M** A**
1 yıl önce

eşim berberinden duymuş. saçım dökülüyor diye sürekli bunu al diyordu. çok pahalı diye almadım. benim şampuanım 40 lira, bu 150’ydi. amaaan erkek berberi de ne anlarmış canım dedim. hamileliğin getirdiği müthiş gür saçlar sayesinde arap sabunuyla da yıkansam dökülmeyecek gibi hissettirince de ohoo dedim hayatta almam. ama… doğumdan sonra ölecekmişim gibi avuç avuç saçım dökülünce.. hadi bi alıyım bakıyım dedim. herkeste etki göstermiyormuş(neye göre bilmiyorum). ama ben daha İLK kullanımda etkisini gördüm. saç dökülmem azaldı. eşime itiraf edemedim haklı olduğunu yüzüme vuracak diye. sorduğu zaman da ‘ii ii’ diye geçiştirdim. özür dilerim eşim ♥️ şampuanın boyu ufak ama baya gidiyor. 500 lira bile olsa kredi çekip alacağım mecbur. kendi saç tipinize uygun olan kerastase’ı öğrenmek için sitelerindeki formu doldurun. şu an fiyatı 150 değil maalesef..

Başa dön tuşu