Abone Ol
Bildir
1.2K Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
H***** G*
1 yıl önce

Saçlarım çok fazla dökülüyordu bu şampuan ve saç kremi sayesinde dökülmesi azaldı çok mutluyum,bu şampuana borçluyum ♥️

B** g** D**
1 yıl önce

Saçlarıma çok iyi geldi ama neden fiyatı sürekli artıyor

A** D**
1 yıl önce

Ürün dökülme karşıtı ancak bende dökülmeyi arttırdı.. markadan beklentim daha yüksekti açıkçası.. saç kremi ile kullanmama rağmen saçlarım banyodan sonra yapak yapak görünüyor…

A** K**
1 yıl önce

Doktorumun önerisiyle aldım önceden pembesini kullanıyordum saçlarıma hacim verdi. Kepeğe karşı olanıda kullandım oda çok iyi geldi kesinlikle öneriyorum.

N** Y**
1 yıl önce

1-2 ay sabrettikten sonra saç dökülmelerim azaldı tarağıma 1-2 tel saç düşüyor, önceden yumak olacak şekilde saçım dökülürdü. Saçı sertleştiriyor o nedenle şampuandan sonra nemlendirici bir maske kullanırsanız daha iyi olur.

**** ****
1 yıl önce

Daha önce kepeğe karşı olanları kullandım, çok memnun kaldım. Saçlarımda biraz dökülme var diye bundan aldım ama dökülmeyi daha da hızlandırdı. Bir de yıkadıktan sonra saçlarda sanki günlerdir yıkanmamış gibi kötü bir koku oluyor. Bu da çok rahatsız edici

N** A**
1 yıl önce

ilk yıkamada saç dökülmemi yarıya indirdi diyebilirim ilerki zamanlarda düzenli kullanımda biticegini düşünüyorum sizin de benim gibi aşırı saç dokulmeniz varsa tercih edin derim:)

**** ****
1 yıl önce

Haziran ayından itibaren kullanıyorum. tesettürlü oldugumdan gün boyu kapalı kalan saçlarım da çok fazla dökülme oluyordu şampuanı kullanmaya başladığımda ciddi şekilde azalma oldu saçlarım eskisi kadar dokulmuyor ve aynı zamanda daha canlı ve saç tellerimde hissedilir şekilde kalınlaşma oldu arkadaşlarımın tavsiyesiyle almıştım bende gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

A** K**
1 yıl önce

dercosun kepek sampuanindan asiri memnun kaldim, bakalim sac dokulmeleri icin nasil olacak. ilk 3 kullanimda hafif bir etki gordum

t**** t*
1 yıl önce

4 günde teslim aldım. çok güzel.

E** T**
1 yıl önce

Harika super bir sampuan sac ekimininden sonra doktor tavsiyesi uzerine aldik

E** K**
1 yıl önce

Sacim pek fazla dökülmemesine ragmen yine de rahatsiz hissedip almistim. Yani cok bir fark goremedim kendim icin. Sanirim sac dokulmesi gercekten cok olan insanlarda fark goruluyor.

**** ****
1 yıl önce

Muhteşem ürün, təşəkkürlər, tavsiyye üzerine aldım

n**** i*
1 yıl önce

alalı henüz 1 hafta oldu düzenli kullandım ve saç diplerimdeki yaraları geçirdi kepek problemim de gözle görülür şekilde azaldı aynı zamanda saç dökülmemde de azalma mevcut. ben tam verim aldım.

g** Y**
1 yıl önce

ilk iki ay kullandığımda hiç bir fark göremedim 3 aydan sonra dokulmem aniden durdu kesinlikle tavsiye ederim .Bana doktorum önermişti.

Başa dön tuşu