Nutrinew L-Carnitin Karabiber Ekstresi

Nutrinew L-Carnitin Karabiber Ekstresi, yağ yakımına destek amacıyla üretilmiş bir supplementtir. L-Carnitin vücutta doğal olarakta üretilebilen yağ asitlerinin yakımından sorumlu bir maddedir. Bu ürünün içeriğinde ekstra olarak Karabiber Ekstresi sindirime ve kilo vermeye yardımcı olur.

Aynı zamanda içerisinde Kafein,Dikenli İncir ektresi, Kırmızı Toz biber, B3 Vitamini ve Krom bulunmaktadır. Bu bileşenlerin tamamı kilo vermeye ekstradan katkı sağlayabilir.

Yan Etkileri

Ürün hakkında internette çok fazla bilgiye ulaşamadığımız için yan etki ya da güvenilirlik açısından somut bir veri paylaşamıyoruz. Fakat içeriğinde bulunan karabiber ekstresi ya da diğer ürünlerden herhangi birine alerjiniz varsa mutlaka kullanmamalısınız.

Üretici firmanın bizimle iletişime geçmesi halinde bakanlıklardan aldığı onayları ve diğer tüm bilgileri ekleyip, yazımızı güncelleyeceğiz.

Abone Ol
Bildir
379 Yorum
En Eski
En Yeni En çok oy alan
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Kübra Çağlanur Çakmak
3 yıl önce

Bu ürünü instagramda görüp satın aldım bir süredirde düzenli kullanıyorum fakat bende pek bir işe yaramadı. O yüzden fazla güven vermiyor. Ayrıca bu ürün mü yapıyor bilmiyorum ama aşırı susuyorum bilgili birileri yorum yaparsa sevinirim teşekkürler :)

Ahmet Güngör
3 yıl önce

Spor yaptığım günler kullanıyorum belirgin bir farkını göremedim

Z**** D***
3 yıl önce

İştahım kapandı 2 kg verdım bıle kendımı tok hıssedıyrm sureklı aç degılım artık😂

e** k**
3 yıl önce

öyle zayıflamak için sihirli bir deynek beklemeyin yememek için konsatre olun ve yememege calışın . evet 1-2 kilo verdim ama bu bunun sayesinde mi yoksa spor sayesindemi bilmemç hiç iştahımı kesme gibi birsey olmadı

**** ****
3 yıl önce

Neredeyse 1 kutu bitmek üzere ve sadece 2-3 kilo verebildim tabii bunun yanında diyet ve olabildiğince hareket etmeye çalışıyorum. Pek tok tuttuğu söylenemez. Fiyatına göre bi özelliği yok.

M**** H************
3 yıl önce

Ben çok memnunum 2 kutu yedek aldım fiyat düşmüşken

C** Y**
3 yıl önce

İlk kez kullanıcam inşallah faydası olur güvendim aldım içerik iyi okudum yorumlar güzel bakalım kullanalım 👍on beş gündür kullanıyorum içtikten sonra az bir bulantı yapıyor ama tok tutuyor inşallah faydalı olur 👍

n** Y**
3 yıl önce

sürekli kullanıyorum ve yemekten de kismiyorum.nasil yapio bilmiyorum ama bir ayda bir beden inceldim.spor da yapmıyorum.tabii ki bu bende ki etkisi.herkeste aynı olur mu bilmem.bir de tatlı isteğimi bitirdi.harikaaaa

L**** O********
3 yıl önce

Siz gerçekten diyet yapmaya karar verdiyseniz o açken mide yanmanız canınızın bişi istemesi gibi yaşanacak halsizlik mutsuzluk keısnlıkle alıyor onları ama ben rahat rahat yiyeyim zayıflatsn dıyorsanız kusura bakmayacaksınız ayrıca kesınlıkleee tatlı yedirmiyor kusacak gibi oluyorm ve sürekli kullanmıyorum 3 gün kullanıyorum 3 gün ara veriyorum ki ilacı bıraktığımda eski düzene geri dönmeyim diye vücudu alıştırıyorum ✌️

S** A**
3 yıl önce

tavsiye ederim. faydasını gördüm. tokluk hissi oldu. sorunlu bölgemdeki yağlanma gözle gorulur hafifledi. 1 kutu daha alacağım .günde 2 kere kullanıyorum.

S** A** C**
3 yıl önce

tam puan veriyorum. 2gunde hemen farki gordum hemen istah kesiyo bi terleme hissi var ve ben beta glukan c vitamini ile birlikte aliyorum inanilmaz enerji veriyo.

L***** L**
3 yıl önce

Henüz yeni kulllanmaya başladım sonuçları tekrar yazacağım Selin ciğerci tavsiyesi ile aldım ama hüsrana uğradığım tek nokta ürün pahalı bence ve içeriği çok az 30 kapsül var ve günde 2 yazıyor yetişkinlere yani ayda 2 kutu yapar be bu fiyat çok yüksek madem bu fiyatta bir ürün bu ozaman içeriği de fazla kulllanım için olmalıydı ama tok tutuyor ben sabah sadece Türk kahvesi içtim halen şuan acıkmadım keloks yaptım o duruyor halen canım istemedi iştah kapadığı gerçeği doğru ////// evet 1 haftadır kullanımda bile farketti acıkma olmuyor uykuyu düzene sokuyor ciltte de bir parlaklık yaptı bunun dışında spor öncesi de çok etkisi var yağ yakım sağladığı doğru herkese öneriyorum ama fiyat ucuzlasın çünkü günde 1 kullanım maalesef yetersiz akşam yemekten 1 saat öncede 1 şart dolayısıyla 2 haftada kutu bitiyor içeriği lütfen 60 adet olsun yada fiyatı daha uygun olmalı

**** ****
3 yıl önce

ben kullanıyorum bir ay olacak hem tokluk hissi veriyor bugüne kadar 6 kilo verdim ek Spor da yaptım bunu sadece yardımcı olarak aldım hiç bir şey tek başına olmaz tekrar aldım tatlı isteğimi gerçekten kesti o kadar seven biri Ken artık yiyemiyorum istesem de yiyemiyorum bu ayrılacağını çok sevdim sonunda tatlıdan ayıran bir şey çıktı karşıma 🤗🤗

Emine
Yanıtla  **** ****
2 yıl önce

Günde kaç kez kullandınız yemeklerden öncemi sonramı içtiniz

D**** K*********
3 yıl önce

Ürün muhteşem iştah kesici 2 aydır kullanıyorum. Sadece sabahları ve güvenilir bir markanın ürünü sadece fiyatı yüksek ve içinde 30 tane olması çok az ve saçma. Her ay o paraya alınamaz içindeki kesinlikle 60 tane olmalı!

M*** K*******
3 yıl önce

40kilonasılgider Ece’nin tavsiyesiyle aldım. Bu ikinci kutu olacak. İştah kestiğini düşünüyorum. Spordan önce alıyorum.

Başa dön tuşu